WooCommerce Postcode Checker


WooCommerce plugin for Dutch webshops – Automatically validate postcode and fill in street name and city!
Postcode checker showcase

 

Met deze plugin speciaal voor de Nederlandse markt voorkomt u dat uw klanten fouten maken bij het invoeren van hun adresgegevens: In de checkout vult de klant zijn postcode en huisnummer in en de plugin controleert deze via de postcode.nl database. Als de Nederlandse postcode bekend is, worden de bijbehorende straatnaam  en woonplaats gegevens automatisch ingevuld. Wanneer de postcode of huisnummer niet worden herkend, krijgt de klant hiervan een melding.

Om deze plugin te gebruiken moet u eerst een account aanmaken op postcode.nl. Let op! De kosten voor het gebruik van deze API (€29,95 per jaar) zijn niet inbegrepen in de prijs van deze plugin.
De zgn. API gegevens (key & secret) worden per mail toegestuurd en deze kunt u invullen bij uw Checkout instellingen.

Deze plugin is volledig compatible met de WooCommerce MyParcel plugin.

Reviews

You must log in to submit a review.

4 responses...

Gebruik de plugin op 2 WooCommerce sites en werkt uitstekend. De kans dat klanten nu nog een fout maken met het invoeren van hun adres is nagenoeg 0. Deze plugin scheelt ons heel veel werk met het achterhalen van de juiste verzendgegevens bij bestellingen waar de adresgegevens verkeerd waren ingevuld. De ontwikkelaar reageert erg snel op emailtjes, waardoor je snel weer door kan. Erg blij mee!

Comments are closed.